magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Love Me (Bar) Tender in Los Angeles
 
In het hart van Downtown Los Angeles is een nieuwe pop-up bar geopend die fans van Elvis, niet willen missen. Deze unieke horecagelegenheid, genaamd "Love Me (Bar) Tender," is slechts voor twee dagen geopend, van 4 tot 5 april, en brengt een eerbetoon aan de beroemde kamer in Elvis' Graceland in Memphis, Tennessee.

"Love Me (Bar) Tender" is ontstaan uit een samenwerking tussen Memphis Tourism en Graceland, met als doel reizigers uit Zuid-Californië te inspireren Memphis te bezoeken. De bar biedt een voorproefje van de thuisbasis van blues, soul en rock-'n-roll, compleet met een verscheidenheid aan non-stop vluchtopties van Zuid-Californië naar Memphis.

Bezoekers kunnen genieten van Memphis-geïnspireerde gerechten zoals een pittig gefrituurde kipsandwich, een Memphis BBQ-schotel met dry-rubbed ribs, pulled pork, mac 'n' cheese, gestoofde collard greens en maisbrood, en als kers op de taart Elvis' broodpudding.

Liefhebbers van een drankje kunnen genieten van "Love Me Memphis", een zoete banaan creme lekkernij op basis van bourbon. Er is ook de eilandgeïnspireerde "Money Honey" met honingmeloen en kokos.

Opmerkelijke kenmerken van de pop-up bar zijn de groene shag tapijten die zowel de vloer als het plafond bedekken, een rots waterval, een gelakte tiki bar en bijpassend meubilair door de hele ruimte. Het groene shag tapijt was medeverantwoordelijk voor de uitstekende akoestiek in de ruimte, waar Elvis nummers als 'Blue Eyes Crying in the Rain' en 'Moody Blue' opnam tijdens The Jungle Room sessies.

Elk detail in deze replica zorgt ervoor dat bezoekers het gevoel hebben terug in de tijd te zijn gestapt. Zelfs de tijdschriften op de salontafel zijn uit het tijdperk van Elvis.

 
 
Gepubliceerd: 04 april 2024, 22:39
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Kid Galahad