magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 De Nieuwste FTD-Uitgaven: Een Schot in de Roos!
 
De recente releases van het Follow That Dream (FTD) label zijn weer een groot succes. De leveringen van afgelopen week, bestaande uit "Elvis Stateline Sahara 1974" en "The Blue Hawaii Sessions", hebben onze verwachtingen overtroffen. De bestellingen vliegen de deur uit, gezien de populariteit van beide uitgaven.

Elvis Stateline Sahara 1974

"Elvis Stateline Sahara 1974", brengt je naar Lake Tahoe in Nevada. In mei 1974 wist Elvis Presley daar het publiek te betoveren met drie onvergetelijke shows. Deze bijzondere 3 CD-set, gepresenteerd in het klassieke 5" formaat, omvat opnames van de avondshow op 19 mei, de middernachtshow op 20 mei, en de middernachtshow op 25 mei.

The Blue Hawaii Sessions

Het FTD-label vervolgt zijn reis door Elvis' muzikale erfenis met "Elvis Presley - The Blue Hawaii Sessions". Deze uitgebreide 4 CD-set biedt je een van Elvis' meest geliefde soundtracks. Met zorgvuldig opnieuw gemixte tracks van de originele sessietapes, krijgen we een zeldzaam inzicht in het opnameproces. Het begeleidende boekje van 24 pagina's is een schat aan informatie en bevat sessiegegevens, memorabilia, en persoonlijke anekdotes van de muzikanten en songwriters die aan het project hebben bijgedragen.

Een Bekroonde Legacy

Het is de moeite waard om te benadrukken dat het originele "Blue Hawaii" album een indrukwekkende 20 weken bovenaan de Billboard Top Pop LP's-hitlijst stond en in 1961 zelfs genomineerd werd voor een Grammy Award. Het album werd het op een na meest succesvolle soundtrackalbum van de jaren '60, een bewijs van zijn tijdloze aantrekkingskracht en de onmiskenbare impact van Elvis op de muziekwereld.

Bestel Nu!

Heb je deze FTD’s nog niet in je collectie? Wacht dan niet langer. Bezoek ShopElvisMatters.com vandaag nog om je bestelling te plaatsen.

 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 07 april 2024, 18:10
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Jailhouse Rock Vol 1