magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Record Store Day 2024: Een Feest van Vinyl met Speciale Releases
 
Op 20 april markeert de kalender weer de jaarlijkse viering van Record Store Day, een dag die volledig in het teken staat van vinyl. Muziekliefhebbers en verzamelaars kunnen zich opmaken voor een dag vol nieuwe en exclusieve vinyluitgaven, speciaal geproduceerd voor deze gelegenheid.

Dit jaar ook weer een aantal bijzondere Elvis-releases. Allereerst is er de "Elvis Styles 3 LP Set On Colored Cloudy Vinyl", uitgebracht door hetVPI Label. Deze set is niet alleen een lust voor het oog dankzij het unieke gekleurde, 'bewolkte' vinyl, maar biedt ook veel luister plezier met zorgvuldig geselecteerde tracks van de King of Rock 'n' Roll.

Daarnaast wordt "Elvis I'm Counting On Them On Colored Vinyl" ook uitgebracht door het VPI Label, waarmee de liefde voor vinyl en Elvis Presley opnieuw wordt gevierd. Deze speciale uitgaven zijn een must-have voor elke Elvis-verzamelaar en beloven snel uitverkocht te zijn.

Maar Record Store Day 2024 heeft meer in petto. Liefhebbers van het rockabilly-genre kunnen op zoek naar de verzamellp " Rockabilly Heroes". Deze LP brengt twintig van de grootste rockabilly-artiesten uit de late jaren vijftig samen, met iconische nummers die de essentie van het genre vangen. Van Carl Perkins' "Blue Suede Shoes", een van de eerste rockabilly-platen die blues, country- en popelementen combineerde, tot Janis Martin's "Will You, Willyum", opgenomen toen ze slechts vijftien jaar oud was. Natuurlijk ontbreekt ook Elvis Presley niet, met zijn eerste hit "That’s All Right", naast andere legendarische nummers zoals Bobby Day's grootste hit en Jerry Lee Lewis' "Great Balls Of Fire", dat in de eerste week al meer dan een miljoen keer verkocht werd.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 08 april 2024, 23:06
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - The Wonder Of You