magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Bouke & ElvisMatters Band: Klaar voor Uitverkochte Ziggo Dome
 
Met de klok die aftelt naar 18 en 19 april, zijn de voorbereidingen voor de spectaculaire "It's Now Or Never" shows van Bouke & The ElvisMatters Band in het uitverkochte Ziggo Dome in volle gang. Na hun verbluffende overwinning als nummer 1 bij The Tribute 2023, staat de band meer dan ooit in de schijnwerpers en beloven ze twee avonden te leveren die fans nooit zullen vergeten.

De spanning en anticipatie bouwen op, terwijl Bouke en de voltallige ElvisMatters Band hun hart en ziel leggen in de repetities. Het is duidelijk dat deze shows meer zullen zijn dan alleen een muzikale ervaring; ze worden een viering van Elvis' legendarische repertoire.

Speciaal voor deze gelegenheid reist ElvisMatters met twee bussen fans vanuit België naar Amsterdam.

De repetities zijn intensief, met een focus op perfectie en het vastleggen van de essentie van Elvis' muziek. Het is een uitdaging die Bouke en de band met beide handen hebben aangenomen, gedreven door hun liefde voor de muziek en de wens om het publiek een onvergetelijke ervaring te bieden.

Terwijl de dagen naar de shows toe aftellen, belooft de energie, toewijding en muzikaliteit van Bouke & The ElvisMatters Band twee avonden te creëren die als een hoogtepunt zullen worden herinnerd. "It's Now Or Never" wordt niet alleen een eerbetoon aan de tijdloze muziek van Elvis, maar ook een getuigenis van de voortdurende invloed en inspiratie die hij biedt aan muzikanten en fans over de hele wereld.

 
 
Gepubliceerd: 10 april 2024, 15:33
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Wild In The Country