magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuw Live Album van Bouke: My Tribute To Elvis
 
Vandaag, vrijdag 12 april, is Bouke's nieuwste live album "My Tribute to Elvis" uitgebracht en beschikbaar op alle streamingdiensten. Het album is Bouke’s ode aan de legendarische Elvis Presley.

Het live album is opgenomen tijdens een concert in het bekende poppodium Paard in Den Haag. Fans kunnen genieten van een selectie van de grootste hits van Elvis, gebracht met de unieke stem en stijl van Bouke samen met zijn ElvisMatters Band. Dit album brengt de onvergetelijke flair en het charisma van Elvis tot leven door de krachtige uitvoeringen van Bouke.

De release van dit album komt perfect getimed met Bouke's aanstaande optredens de Ziggo Dome, waardoor de fans alvast in de stemming kunnen komen met enkele van de beste klassiekers van de King of Rock and Roll. Zet je schrap voor een muzikale reis terug in de tijd met "My Tribute to Elvis" en laat Bouke je meenemen op een onvergetelijke Elvis-ervaring.

Luister nu naar het album op jouw favoriete streamingdienst en laat je meevoeren door de tijdloze hits die Bouke zo meesterlijk vertolkt heeft.
 
 
Gepubliceerd: 12 april 2024, 09:35
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in L.A.